Segones Jornades Gastronòmiques del peix i del marisc de Mataró

Text: Gremi d’Hostaleria i Turisme de Mataró i el Maresme
460

Segones jornades Gastronòmiques del peix i mariscEl Gremi d’Hostaleria i Turisme de Mataró i el Maresme i Port de Mataró inicien les segones jornades destinades a la gastronomia del peix i del marisc de les nostres costes.

Aquestes jornades es realitzen del 15 de juny al 14 de juliol i s’inauguraran  a la seu del Consorci del Port de la capital del Maresme. Per segon any, aquestes jornades apleguen un total de 20 restaurants, 13 dels quals de Mataró i, la resta de la comarca. El programa inclou activitats en el Port com havaneres a les terrasses dels restaurants, còctels i combinats a les terrasses dels bars, passejades amb vaixell o a vela i possible visita a la dàrsena pesquera del Port.

Restaurants participants a Mataró: Can Rosendo, El Portet, El Templo, Norai, Piriapolis, Port Central, Toni 3, Bocca, Can Manolo, El Pati dels Musclos, La Cuisine, Mundial i Sangiovese. A la resta de la comarca: Can Majó (Arenys de Mar), Sant Jaume (Argentona), Fonda Manau i Marola (Caldes d’Estrac), Pins Mar (Llavaneres) i El Racó de Can Feliu (Vilassar de Dalt).