Sempre és moment per anar-hi

Text: Redacció
722

Hi ha ciutats on l’important és anar i no com anar-hi. Una d’aquestes ciutats és Barcelona, on nomenar les formes d’arribar a una de les urbs més cosmopolites d’Europa és gairebé una prova d’aquell antic i famosíssim programa de TVE, l’’UN, DOS, TRES‘, perquè són variadíssimes i totes vàlides; no només l’opció de la motxilla seria una d’elles, i a més a més de les més usades, sinó que qualssevol de les que ens faciliten l’actual xarxa de transports i carreteres. La ciutat comtal és una de les que s’han de visitar en qualsevol moment, sense pensar què fer en ella, perquè les opcions se’ls presentaran en el moment en què arribin. Podran passar dies sense sortir de la mateixa zona o barri, visitant el més significatiu de cadascun dels llocs encara que sense profunditzar en tal  d’abastar el nombre més gran possible, podrà passar les seves vacances o uns dies lliures realitzant les múltiples activitats que li ofereix aquesta ciutat, una ciutat global.

No en va és una de les ciutats més turístiques i visitades del món, tot el que li ofereix en referència a monuments, cultura, oci, atraccions, esdeveniments… necessitarien una vida a allà en tal de conèixer-ho. A part dels motius personals que vostès puguin tenir per visitar-la. La ciutat comtal és una ciutat que ofereix moltíssim i que s’ha de visitar, com a mínim, un cop a la vida.

Tan sols els seus monuments atrauen milions de visitants cada any que no pretenen ni tenen cap altre objectiu que adelitar-se en la seva contemplació i quedar extasiats davant de l’espiritualitat que emana d’algunes de les seves construccions i de l’obra de Gaudí, el gran arquitecte català. Simplement mirant l’agenda d’esdeveniments pel 2018 descobriran perquè hauran de repetir.

Però la província de Barcelona posseeix llocs amb encant suficient per justificar unes visites que no sempre reben. Seria imperdonable estar a tan poca distància i no anar un matí, una tarda, passejar i admirar-los i tornar amb alguna cosa que ni tan sols havien planejat.

La província té exactament tot el que un turista pot desitjar: mar, muntanya, museus, edificis i monuments importants, una variada i àmplia oferta d’oci i cultura, jardins… A més a més està molt a prop d’un dels litorals més bonics d’Espanya: la Costa Brava. A Barcelona i província tenen tot allò que quan arriba l’estiu fa que per gaudir-ho s’hagi de renunciar a la visita turística, i són les platges.

Ja es poden fer realitat els seus desitjos de viatge turístic i de vacances a un temps. Visites culturals, monuments i l’oci i activitats que tots desitgen a l’estiu. Si volen l’última prova, visitin la Revista d’Expedia i convenci’s que es pot gaudir de l’estiu sense renunciar a la bellesa i als atractius d’una capital i la seva província. A Barcelona és possible.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí