Servei de Neteja Pere i Àngel es renova per fer front a la COVID-19

Text: Redacció
475

Amb 43 anys d’història, la situació excepcional de la crisi de la COVID-19  ha portat a l’empresa Servei de Neteja Pere i Àngel a preparar-se per oferir el servei de desinfecció en tots els espais possibles. Tant és així, que el dia d’avui la companyia compta amb un equip per a la desinfecció d’espais públics i, com a última novetat, també la de tancats i privats. Aquest darrer inclou llocs com són els restaurants, els vehicles, els establiments comercials, les residències o les oficines, entre d’altres.

D’aquesta manera, l’empresa aposta per una desinfecció ràpida i eficaç per interiors. En ella s’utilitza un líquid desinfectant provat contra la COVID-19 que no humiteja les superfícies perquè no produeix partícules o gotes. Així mateix, s’evapora ràpidament i no deixa marques que puguin afectar els materials, sobretot a l’electrònic, la documentació o el mobiliari de l’espai.

Aquesta pràctica pot servir per desinfectar des de comunitats, centres sanitaris, cases particulars, oficines i comerços. En concret, per aquests últims s’aconsella fer una desinfecció correlativa dels negocis per tal de mantenir moltes zones lliures de COVID-19, aprofitar el temps i abaratir costos.

A més, Servei de Neteja Pere i Àngel també s’encarrega de realitzar estudis per mantenir la seguretat a les piscines comunitàries, de manera que adapta la desinfecció a les instal·lacions, amb els seus manteniments pertinents.

Tanmateix, des de l’inici de la crisi sanitària l’empresa ofereix el servei de desinfecció d’exteriors, pel que actua a pavellons, naus industrials, parcs infantils, carrers i mercats, entre altres. Ho fa amb un desinfectant diferent, ja que així ho requereix la tècnica utilitzada, però els dos tenen el certificat contra COVID-19, no resulten tòxics i s’entreguen certificats.

No obstant, s’ha de diferenciar entre neteja i desinfecció. La finalitat de la primera és eliminar brutícia i impureses i en ella s’utilitzen productes com aigua i detergents. La desinfecció, en canvi, està destinada a eliminar o reduir significativament la càrrega microbiana de les superfícies.

COMPARTIR