La setmana de la Gent Gran a Casa Pairal

Casa Pairal.  Vilassar de Mar
393

Enguany, per vetllar per la seguretat de tots, no s’ha pogut celebrar la setmana de la Gent Gran a Vilassar de Mar. En aquestes dates, des de fa anys, la nostra Gent Gran podia gaudir dels seus dies. S’organitzaven activitats i reunions de tot tipus a tots els ajuntaments, carrers, centres cívics, casals i residències. Eren uns dies en els que es podia aprofitar per barrejar generacions, cultures i classes socials, i a on el centre eren ells, els adults més grans. Aquest any no ha estat possible, però a nosaltres això no ens ha aturat, i vam decidir fer la nostra setmana de la Gent Gran en la intimitat de casa nostra.

Actualment som 57 persones que hi viuen al Pairal i 39 que anem i venim (el Pairal és la nostra segona casa). Aquesta pandèmia, molt lluny de fer-nos defallir en la nostra tossuderia d’estar bé, ens ha fet més forts, amb més ganes de riure i de viure, i ho vam tornar a fer, vam celebrar la nostra setmana, sense sortir al carrer, sí, però la vam celebrar. Perquè volíem celebrar que som Gent Gran, que hem arribat fins aquí i que encara volem arribar una mica més lluny. Volem celebrar que som els que fem el traspàs de tot l’après durant tants anys de vida als més joves; la nostra saviesa, la nostra paciència, la nostra esperança i sobre tot les nostres ganes de viure i de riure.

Vam fer diverses activitats, un dinar de germanor i alguna sorpresa que els vam reservar per a la cloenda.

Al final de la setmana, estàvem tots una mica cansats però satisfets d’haver sumat una experiència més a la nostra vida.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí