Solidaritat amb el Nepal

Text: Redacció
611

Mataró to Nepal és una associació solidària integrada principalment per persones de la capital del Maresme, tot i que també d’altres punts de la geografia catalana. El passat any 2017 van impulsar una actuació solidària treballant a la Shree Gandaki Lower School, al poble de Runchet, al Nepal.

Aquests dies, l’entitat està realitzant actes de difusió de la seva tasca al Maresme. Precisament, el passat 22 de febrer, van fer una projecció del documental ‘Cap a l’escola!’ a la Biblioteca Ilturo de Cabrera de Mar, un resum de la seva feina solidària al Nepal i diversos membres que hi van participar van poder explicar el projecte.

Runchet, a 2.000 metres d’altitud, va patir danys importants a causa del terratrèmol de 2015. Un equip de nou persones de l’Associació Mataró to Nepal va desplaçar-s’hi el passat 2017 i al llarg de 15 dies van estar treballant en la rehabilitació i condicionament dels interiors de l’escola, construint-ne mobiliari.

Hi van participar 9 persones (6 de Mataró, 1 d’Argentona, 1 de Cabrera de Mar i 1 de Benicarló. Són Quico Silva, ànima del projecte Mataró to Nepal, Miquel Bancs, Toni Camps, Jalid Díaz, Juan Carlos Caballer, Josep Teixidó, José Martínez, Zenon Martínez i Joan Fernàndez.

El proper acte de l’entitat serà el divendres 23 de març al Saló de Pedra d’Argentona, a les 20.30h. Podeu trobar més informació i contactes al web www.matarotonepal.org

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí