El Sonic June celebra la segona edició del 7 al 9 de juny

Text: Redacció
432

Durant tres dies i al llarg de diferents espais, Mataró s’omplirà de música pop, rock, experimental i electrònica. Els escenaris d’aquesta edició seran Jardins de l’Escorxador, Dòria Llibres i el Foment Maratoní. El cartell el conformen grups nous i d’altres que ja tenen certa trajectòria. Encapçalen el festival Chaqueta de Chándal, Her Little Donkey, Namina i Pararrayos.  L’experimentació i l’electrònica protagonitzaran els shows de Nara is Neus, Muttura, Balago, Vibora Umbra, Iou3r, Vltravision, Poetry Boy i + Bridge.

PROGRAMA

Poetry Boy + Bridge. Mataró. Antiga Casa Paco. Divendres 7 a les 19 h.

Her Little Donkey + Chaqueta de Chandal. Mataró. Jardins de l’Escorxador. Dissabte 8 a les 12 h. Vermut musical amb la banda que barreja punk i electrònica, i un dels grups indie més prometedors de l’escena nacional.

Namina + Muttura. Mataró. Dòria Llibres. Dissabte 8 a les 17.30 h.

Nara is Neus + Balago + Víbora Umbra + Iou3R.  Foment Mataroní. Dissabte 8 a les 20.30 h. Nit d’electrònica  experimental.

Pararrayos + Vltravision. Mataró. Jardins de l’Escorxador. Diumenge 9 a les 12 h. Vermut musical amb el grup que barreja post-punk i new-wave i la banda local indie.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí