Sorli Emocions organitza aquest estiu la quarta edició de les Nits d’Emocions

Text: Redacció
362

El passat dissabte 23 de juny, revetlla de Sant Joan, es va donar el tret de sortida de la quarta edició de les “Nits d’Emocions” a la terrassa del complex Sorli Emocions de Vilassar de Dalt, amb continuïtat l’últim dissabte de juny, tots els dissabtes de juliol i agost i l’1 de setembre a les onze de la nit en un total d’11 nits amb la millor música en directe, gastronomia i cocteleria a l’aire lliure.

El primer concert va tenir lloc el 23 de juny, coincidint amb la revetlla de Sant Joan, de la mà del grup de versions Pasantes i va acompanyar-se d’un menú especial per 59€ al restaurant de Sorli Emocions. El 30 de juny el protagonisme va ser pel blues d’Amadeu Casas Quartet, mentre que el 7 de juliol arribarà el flamenc i jazz d’Aire. El 14 de juliol prendrà el relleu el rock&blues de Tori Sparks i el 21 de juliol la rumba d’Alma de Boquerón. L’últim dissabte de juliol, el 28, serà el torn del pop-rock català d’Idea Música. Els dos primers dissabtes del mes d’agost estaran marcats pel Rythm&Blues: el 4 d’agost amb The Ramblers i l’11 d’agost amb Scarlets. El blues tornarà el 18 d’agost amb Sweet Marta & The Blues Shakers i el 25 d’agost arribaran les havaneres de Port Vell. El cicle es clourà l’1 de setembre de la mà de Pasantes, el mateix grup que va iniciar les Nits d’Emocions, en una nit en què el centre comercial de Sorli Emocions obrirà fins la mitjanit.

Per cada nit de concert del cicle “Nits d’Emocions” es proposarà un còctel diferent als assistents. Es recomana reservar taula per assegurar-se lloc al telèfon 937.537.184

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí