Temps de votar

Text: Redacció  // Foto: Olga Boix
469

TRIBUNA Maresme, mitjà de comunicació d’àmbit comarcal de caràcter mensual, proposa per a aquesta edició de novembre unes pàgines especials en les quals els partits polítics reflexionen, en clau d’opinió, a través dels seus candidats, sobre les propostes que presenten per a les pròximes eleccions del 25 de novembre.

Aquest monogràfic s’emplaça en la línia de la revista d’informar i aprofundir en els temes que són d’interès per al Maresme i en el marc d’unes eleccions, la importància de les quals és ben present en el dia a dia.

Com a criteri de la publicació, els articles d’opinió estan emplaçats pel número d’escons obtinguts (de més a menys) en les darreres eleccions al Parlament de Catalunya, el 2010. I si van obtenir-se els mateixos escons, per major número de vots (cas d’ICV-EUiA i ERC). Precisament també es va donar la situació que SI va treure un diputat més que C’S, tot i que aquesta darrera formació va treure més vots.

D’altra banda, s’ha donat més espai a les formacions polítiques que tenen grup parlamentari (CiU, PSC, PP, ICV-EUiA i ERC), en relació a les que tenen subgrup (C’S i SI).

I finalment, pel que fa a algunes de les forces que encara no han entrat al Parlament però que tenen un paper destacat al Maresme, es recull únicament notícia de la seva tasca enfocada a la campanya.

És l’hora de Catalunya. Joan Morell, candidat CiU al Parlament.

L’alternativa sensata. Alícia Romero, candidata PSC al Parlament.

Les propostes del PPC. Diego Sánchez Simón, candidat PPC al Parlament.

Les coses poden ser diferents: hi ha alternativa a les retallades. Salvador Milà, candidat ICV-EUiA al Parlament.

Un nou país per a tothom. Pere Aragonès, candidat ERC al Parlament.

Per què Solidaritat Catalana per la Independència?. Griselda Vergés, candidata per Solidaritat per la Independència.

Davant l’abisme. Juan Carlos Ferrando, Ciutadans.

Objectiu: entrar al Parlament.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí