És ‘Temps de maduixes’ al Maresme

Text: Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme
789

Amb l’arribada del bon temps al Maresme comença la temporada d’un dels fruits més deliciosos de la comarca: les maduixes. Durant aquestes setmanes, són moltes les localitats que celebren fires i jornades gastronòmiques per donar a conèixer aquest producte i també són molts els restaurants i els comerços que tenen aquesta fruita com a protagonista.

Per aquest motiu, des del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme s’impulsa la campanya ‘Temps de maduixes’ des del 28 d’abril fins al 10 de juny.  Una campanya que té com a objectiu difondre les fires, activitats, comerços, productors i restaurants que durant aquestes setmanes contribuiran a donar a conèixer la maduixa del Maresme.

Des del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme s’ha editat un llibret que recull les fires de la maduixa que se celebren als municipis de Sant Cebrià de Vallalta (29 abril), Sant Iscle de Vallalta (6 maig), Canet de Mar (6 maig), Sant Pol de Mar (12 i 13 maig) i Arenys de Munt (13 maig); un llistat de restaurants i comerços i  també un recull dels diversos productors d’aquesta fruita que es troben repartits per tota la comarca. Aquesta campanya s’ha impulsat amb la col·laboració de Xarxa de Productes de la Terra del Consell Comarcal del Maresme.

La campanya ‘Temps de maduixes’ finalitza el 10 de juny, coincidint amb la celebració d’una nova edició del cap de setmana del Benvinguts a Pagès (9 i 10 de juny), una oportunitat per conèixer de prop com treballen moltes de les explotacions d’agricultors i ramaders catalans, on també es podran visitar productors i explotacions del Maresme, degustar menús especials als restaurants i passar el cap de setmana als allotjaments participants de la comarca.

Consulteu el programa a www.costadebarcelonamaresme.cat.

COMPARTIR