Torna Ecofira a la Rambla, el multiespai de productes naturals i ecològics de Mataró

Text: Unió de Botiguers de Mataró
338

Ecofira Mataró, la mostra del sector dels productes i serveis naturals que organitza la Unió de Botiguers de Mataró torna enguany amb novetats, amb més expositors i les tan esperades xerrades i demostracions per part de professionals.

La fira, que es realitzarà en format village o carpes a l’aire lliure, es basarà en l’exposició, venda i demostració per part d’establiments i empreses especialitzades en la comercialització de productes, tractaments per a la cura del cos i serveis diversos. A l’Ecofira hi trobarem expositors de diverses especialitats: centres de teràpia, centres d’estètica i d’homeopatia, tractaments d’aigua, alimentació natural, estalvi energètic, vehicles elèctrics, salut, etc.

Es tracta d’un espai om s’hi poden trobar tot tipus de productes i serveis, amb una base natural i ecològica per la cura i el manteniment tant del nostre cos com de la nostra ment.

Enguany es compta amb el concessionari Toyota Marescar Motor Mataró com a principal patrocinador publicitari de la fira, i també amb exposició  de  la seva gamma de vehicles tant híbrids com elèctrics.

La inauguració de la fira serà el divendres 3 de juny a les 19:00 davant l’estand d’informació de la UBM.

COMPARTIR