Torna el jazz a Premià de Dalt i Arenys de Mar

Text: Redacció
241

El Festival de Jazz de Premià de Dalt, el Jazz en la Nit, va néixer fa vint-i-sis anys però en aquesta edició se celebraran els 25 anys del festival, ja que l’any passat es va suspendre l’edició d’aniversari. En aquesta edició especial s’ha  convidat a diferents músics que han deixat empremta al festival en les seves anteriors visites.

Com a tret de sortida, el dijous 1 de juliol es gaudirà del blues i boogie woogie de Lluís Coloma que presentarà el seu nou treball discogràfic, Piano Solo.  El divendres 2 de juliol, es comptarà amb un duet que reuneix a escena dos dels músics més consolidats del jazz del nostre país, Andrea Motis i Ignasi Terraza, que ens faran viure i reviure petits grans moments.

El 9 de juliol es comptarà amb l’encreuament de camins de dues personalitats artístiques, el guitarrista Juan Gómez Chicuelo i el pianista Marco Mezquida. Flamenco, Jazz, música sense etiquetes…

Els Mambo Jambo van crear la seva Arkestra per a celebrar el seu 10è aniversari i tornen a Premià de Dalt, el divendres 16 de juliol,  per oferir-nos un show d’impacte ple d’energia.

Per baixar el teló del festival, divendres 23 de juliol es podrà gaudir d’una producció de luxe feta a mida per aquests 25 anys. La Big Band Maresme serà la protagonista d’aquesta vetllada, única i irrepetible, acompanyada de grans noms de l’escena musical del país que els han visitat en edicions anteriors: Big Mama Montse, Jonathan Herrero, Susana Sheiman, Pere Martínez, Biel Ballester i Vicens Martin.

Festival de Jazz d’Arenys de Mar

El festival d’Arenys de Mar també torna després de suspendre l’edició de l’any passat a causa de la pandèmia. La programació s’ha fet respectant els grups emparaulats per l’any passat just abans de la seva cancel·lació i es posarà en marxa el dia 31 de juliol amb La Vella Dixieland, que vol celebrar a Arenys de Mar els seus 40+1 anys de carrera.

El Festival tancarà les portes el dia 27 d’agost amb el reputat saxofonista americà Adrian Cunningham. El programa també inclou Magnòlia Jazz Band el dia 6 d’agost, Wax & Boogie el dia 13 d’agost i Marc Ferrer Trio el dia 20 d’agost.

COMPARTIR