Tornen els ‘Diumenges de Vins’ a Alella

Eli Cots Foraster.  www.avinturat.com
193

El març va ser el temps dels pèsols, el maig és el de les maduixes, i el del raïm, tot i que la seva temporada és a finals de setembre, tenim la sort de poder-ne gaudir tot l’any en format de most i vi.

Així que agafem l’agenda perquè l’últim diumenge de mes (excepte juliol i agost), tenim una cita enogastronòmica amb els vins de la DO Alella i els tastets de diferents restauradors d’Alella. A cada Diumenge de Vins hi ha un  sommelier que pertany a la DO, o que n’és bon coneixedor, que guia l’activitat. També hi ha espai pels més petits i els que no prenen alcohol, amb el tast de most.

Aquest maig toquen els vins de Bouquet d’Alella, de la mà d’Enric Espinosa, amb els tastets de Cal Barquer. Al juny, vins de Raventós d’Alella, amb la Montse Velasco, i els tastets de La Companyia d’Alella.

Tornen al setembre amb els vins de Can Roda, guiats per la Mònica Urrútia, i maridat amb els tastets de la Vermuteria Xavi Estrany. A l’octubre toquen els vins d’Alta Alella Mirgin i la DO Tastets d’Alella, amb l’Eli Vidal.

Arribant al final de l’any, els tastets del Celler Jordana es maridaran amb els vins de Quim Batlle de la mà de Carles Punyet. I s’acaba, al desembre, amb els vins d’Alella Vinícola i els tastets de La Vinícola, amb Sílvia Culell.

Ja poden reservar les entrades a la web per gaudir dels ‘Diumenges de vins’ a les 12h al pati de l’Oficina de Turisme d’Alella (Can Lleonart).

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí