Torró de massapà

La recepta de l'Àvia Remei.
671

Ingredients: 1 quilo d’ametlles crues triturades. 1 quilo de sucre fi. 2 patates mitjanes. 2 cullerades de suc de llimona. Fruita confitada variada.

Preparació: Bullim les patates. Quan estiguin encara calentes les tirem damunt del sucre. Mentre les aixafem el sucre s’anirà desfent. Li afegim les ametlles triturades i el suc de llimona.

Anem remenant-ho procurant que quedi tan fi com sigui possible. Agafem un motlle rectangular i li posem unes cireretes partides per la meitat i d’altres fruites confitades, segons els gustos. Deixem que reposi uns dies i ja estarà.


 

CELLER CAN RODA.
VI ESCUMÓS DE QUALITAT 2010 BRUT NATURE

ELABORACIÓ: 2a fermentació lenta en ampolla seguint el mètode tradicional durant 45 dies a una temperatura de 12º, i posterior criança en rima amb les seves lies durant un periode d’11 mesos. Posterior aclarit i desgorjat manual.

NOTES DE TAST: Color groc palla pàl·lid i reflexos gris-llimona, amb rosari de fina bombolla, d’ascensió constant i corona persistent.
Aromes de record varietal, fruitat i floral (plàtan, citrics, rosa, palla seca) i amb presència de fines notes de criança amb llevat (brioix, fruits secs).
L’entrada en boca és fresca i jovenívola, amb el carbónic mitjanament integrat, marcadament fruitat, acidesa cítrica notable el que ens aporta frescor, final sec i lleugerament amarg varietal i postgust amb certa cremositat.

COMPARTIR