Toti Soler i Cinta Massip porten la poesia de Valerià Pujol al festival Poetes sota la lluna

Text: Redacció
280
Imatge d’arxiu d’una edició del festival.

Arriba una nova edició del festival Poetes sota la lluna que cada estiu organitza Can Vallerià, a Premià de Dalt. Enguany, però, l’entitat commemora l’Any Valerià Pujol amb nombrosos actes per recordar l’escriptor i activista cultural. Un d’ells serà l’edició del festival poètic d’estiu, on es farà un recital amb Cinta Massip i Toti Soler. També hi participaran dos poetes destacats, Francesc Parcerisas i Susanna Rafart.

El proper divendres 26 d’agost, a les 21.30 h a Can Vallerià, es farà la ja setena edició del festival Poetes sota la lluna. S’hi podrà escoltar la veu de dos autors amb una sòlida trajectòria, com són  Francesc Parcerisas i Susanna Rafart. Alhora, també s’estrenarà un recital sobre la poesia de Valerià Pujol, a càrrec de Cinta Massip i el músic Toti Soler.

Aquest 2022 fa 70 anys del naixement, i 30 de la mort del poeta, narrador, i agitador cultural i polític Valerià Pujol. Amb aquesta commemoració, l’associació Can Vallerià (art, comunicació i territori), situada a la masia de Premià de Dalt on l’escriptor va néixer i morir, dedica les activitats d’aquest any a recordar la vida i l’obra d’un dels autors cabdals de la generació dels setanta i un dels renovadors de la literatura catalana de finals del segle XX. Com és habitual en els actes que s’organitzen des de Ca Vallerià, l’assistència és gratuïta.

COMPARTIR