Una trentena de poetes passaran pel Festival Espais de Poesia d’Alella

Text: Redacció
552

Espais de Poesia va arrencar el passat 27 d’abril a Can Manyé amb l’espectacle Els benaurats, a càrrec de Xavi Lloses, el Quartet Brossa i els audiovisuals d’Àlex Pallí. La segona cita va ser també a Can Manyé el 3 de maig, amb la inauguració de l’exposició “Inventari de Latung La La”, de David Ymbernon.

El complet programa inclou, però, una desena de propostes de diferents formats i escenaris, fins l’11 de maig: com ara un itinerari poètic a Caldes d’Estrac, la primera trobada i fira d’editorials del Maresme a Can Patatina, presentacions de llibres, recitats, club de lectura, poetada jove, espectacles i lliurament de premis de la fase local de la Mostra Literària del Maresme.  Més d’una vintena de poetes seran presents als Espais de Poesia, ja sigui amb la seva pròpia veu o amb la seva obra. Joan M. Batllori, Josep Pedrals, Miguel Àngel Marin, Xavi Lloses, Cristina Manrique, Andíi Anotnovski, Anna Maluquer, Albert Calls, Rosa Sabater, Josefa Contijoch, Maria Mercè Marçal, Dolors Miquel, Caterina Riba, Bàssem an-Nabrís, Methkal Khalawi, Kaissa Ould-Braham, David Fernández, Raquel Santanera, Oriol Sauleda, Pau Vallvé, Salvador Giralt, Marc Egea. Jordi Rallo, Montse Serra i Eduard Miró són alguns dels noms propis que deixaran la seva empremta a la cita poètica d’Alella.

Els Benaurats. Xavi Lloses Quartet Brossa Alex Pallí. Experimentació musical i audiovisual’.
Inventari de Latung La La. David Ymbernon. Exposició.
Poetes, personatges i llegendes. Anna Maluguer. Ruta literària per Caldes d’Estrac.
El Maresme publica poesia. Voliana Edicions, Quaderns de la Font del Cargol, Vibop Edicions i índex Edita. Trobada d’editorials comarcals, fira i presentacions.
Alella diu Poetes del Maresme. Recital.
Un bes fet a mida. Ma. Rosa Sabater i Josefa Contijoch. Premi de Poesia Alella a Maria Oleart.
Dissidències poètiques, Marta Mercè Marçal i Dolors Miquel. Caterina Riba i Maria Sevilla. Conversa i recital.
Sóc d’aquí, sóc estranger. Bàssem Al-Nabrís, Methkal Khalawi, Kaissa Ould-Braham i David Fernàndez. Recital.
Poetada jove. Raquel Santanem i Oriol Sauleda. Recital.
Poemes Inèdits. Glòria Bordons. Club de lectura sobre Joan Brossa.
Life vest under your seat. Pau Vallve. Concert.
Venivinum. Marc Egea, Jordi Rallo i Salvador Giralt. Recital i itinerari.
COMPARTIR