La UBM presenta l’edició 2018 del barret de palla de Les Santes

Text: Redacció
589

La Unió de Botiguers de Mataró presenta aquest 2018 i per onzè any consecutiu, el barret de palla de Les Santes, patrocinat per primera vegada per un comerç, en aquest cas el centre No+Vello Mataró. En aquesta ocasió, i a només 13 dies de l’inici de la festa major, la UBM ha presentat el nou disseny de la cinta, que aquest 2018 és blanca amb les lletres impreses en color verd llima.

Des de fa més d’una dècada, la UBM facilita als mataronins resguardar-se del sol de justícia del juliol amb els ja típics i esperats barrets de la festa major. Una iniciativa dels establiments de la ciutat ha anat agafant força fins a convertir-se en una peça imprescindible per a viure Les Santes i un dels trets més característics de la festa major de Mataró.

El barret es pot aconseguir comprant als comerços associats a la UBM o a la parada que tindrà la UBM a la cantonada del carrer Barcelona amb la Riera cada tarda, a partir del 21 de juliol.

A més, aquest any s’organitza de nou un concurs d’Instagram en el que, qui vulgui podrà penjar la seva foto vivint la Festa Major de la ciutat. Per a participar hi ha temps fins el 31 de juliol i només cal etiquetar a la UBM (@uniobotiguersmataro) i a No+Vello Mataró (@nomasvellomataro), sota l’etiqueta #barretsantes18. El guanyador d’aquest concurs, que també està patrocinat per No+Vello Mataró, podrà gaudir un tractament corporal sencer d’un any de depilació làser valorat en més de 2.500 euros.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí