Un grup d’empreses de Mataró i Girona viatja a Florida a la recerca de noves oportunitats

Text: ACN
383

Un grup de cinc empreses de Mataró i una de Girona va viatjar el passat 10 de juny cap a Florida a la recerca de noves oportunitats de negoci. Durant els següents sis dies es van reunir amb potencials clients, distribuïdors, possibles col·laboradors, inversors i organismes de finançament privats que els puguin obrir camí en el mercat nord-americà. L’estada als Estats Units està promoguda pel parc tecnològic i empresarial TecnoCampus Mataró-Maresme (TCM), que recentment ha establert un acord de col·laboració per a l’intercanvi d’experiències amb el Research Park de la Florida Atlantic University. Les empreses participants en aquesta missió són Alooha, Mar&Nua Barcelona, Unisport, Linkm, Guitare i Tramontana.

L’objectiu de la missió és provocar que cadascuna d’aquestes empreses tinguin l’opció de presentar els seus projectes a diversos actors del mercat nord-americà. L’agenda d’activitats va estar planificada al detall per tal que les trobades de les empreses catalanes es fessin amb un públic específic seleccionat.

Entre les empreses que han format part d’aquesta expedició n’hi ha de diversos sectors i també amb objectius diferents: recerca de clients, distribuïdors, socis o inversors.

Al marge de la missió empresarial que s’engega aquesta setmana, Mataró té des de fa poques setmanes una connexió empresarial permanent amb el sud de Florida. A través d’un acord entre el TCM i el Research Park de la Florida Atlantic University, empreses d’una i altra banda de l’Atlàntic poden fer estades gratuïtes de tres mesos per explorar sobre el terreny les possibilitats d’impulsar negocis a l’estranger.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí