Vilassar de Dalt ja té marca turística

Text: Ajuntament de Vilassar de Dalt
601

El Pla director de Turisme 2015-2019 de l’Ajuntament de Vilassar de Dalt defineix línies de treball amb l’objectiu de millorar l’oferta turística del municipi. Vilassar de Dalt té un potencial patrimonial, natural, gastronòmic i una diversitat de recursos que es volen potenciar mitjançant dues accions que marquen el punt de partida d’un treball intens en l’àmbit turístic:  d’una banda, la creació d’un identitat pròpia i singular,  i de l’altre, posar en marxa la pàgina web www.vilassarturisme.cat per acostar al públic les activitats programades, els establiments comercials, hotelers i de lleure, la gastronomia i que serveixi també per a projectar totes aquelles accions que potenciïn la descoberta del municipi.

La realització tècnica de la marca Vilassar i de la web ha anat a càrrec de l’empresa 6 Tems i ha comptat amb el suport econòmic de la Diputació de Barcelona. Com també indiquen els promotors de la iniciativa: “A partir d’ara, el visitant identificarà aquesta destinació amb una oferta singular, creant l’oferta turística sota la marca Vilassar, propera a les necessitats del visitant i al desenvolupament de productes locals de qualitat, que incentivin el comerç local i el foment de la identitat pròpia”.

De la mà de la regidora de Turisme i impulsora de la marca, Paula Lloret, el passat 26 de juliol es va fer la presentació de la nova imatge de Vilassar Turisme i de la nova pàgina web a l’Hotel Sorli Emocions. En la seva intervenció, la regidora va exposar tot el recorregut que s’ha fet fins arribar a l’obtenció de la marca i va presentar els continguts que el visitant pot trobar al nou portal turístic. L’acte va cloure amb els parlament del president del Consorci de Promoció Turística del Maresme, Joaquim Arnó i de l’alcalde de Vilassar de Dalt, Xavier Godàs.

En acabat, dos productors  locals de vi, l’Oriol Artigas i Bouquet d’Alella, i dos de formatge, Artefor i Can Pujol, van oferir un tastet dels seus productes a tots els assistents.

COMPARTIR