Vilassar de Dalt ja té nova biblioteca

Text: Redacció
475

Can Manyer és una de les fàbriques més emblemàtiques del Vilassar textil. Va obrir les portes el passat dissabte 13 de desembre, convertida en la nova biblioteca del municipi.

Compta amb una superfície de 1.649 m2, en el marc d’un nou espai sociocultural que gaudeix d’unes instal·lacions privilegiades per a la lectura, la consulta, l’estudi i dedicades a activitats diverses organitzades per la biblioteca.

Com informa el consistori vilassarenc, la inauguració es va formalitzar amb el tancament simbòlic de l’antiga biblioteca Pau Piferrer a càrrec de la directora, Isabel Coma, i la bibliotecària, Anna Maria Mas, acompanyades pel membres del Club de Lectura. L’acte va culminar amb el lliurament a l’alcalde per part d’un membres més grans del Club de Lectura, Manel Villagrassa, i un dels usuaris més petits de la biblioteca, Xavier Soriano, d’un llibre on hi consta el primer registre de préstec que va fer la biblioteca Pau Piferrer. Un espai ja tancat que ha donat servei amb aquest nom des del 25 d’agost de 1981.

D’altra banda, per al tret de sortida del nou equipament, es va comptar amb la presència del conseller de Cultura de la Generalitat, Ferran Mascarell, i el president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, que van acompanya l’alcalde de Vilassar, Xavier Godàs, en un dia tant significatiu per aquest municipi del Baix Maresme.

La biblioteca de Can Manyer és de titularitat municipal, s’incorpora a la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Província de Barcelona i està integrada en el Sistema de Lectura Pública de Catalunya .

L’horari d’obertura és de 34 hores i mitja setmanals. Ofereix els serveis propis de biblioteca pública i compta amb un fons de 17.683 volums, 3.200 audiovisuals, 60 títols de publicacions periòdiques i 5 diaris. La direcció de la biblioteca és a càrrec d’Isabel Coma Villagrasa.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí