XXI edicions del Festival Ple de Riure al Masnou

Text: Redacció
810

El Festival Ple de Riure va néixer, ara fa 21 anys, com un lloc de trobada estiuenc amb la cultura, en forma de teatre, circ i humor. Els seus orígens es troben en els fundadors de l’esdeveniment, el trio còmic Chapertons que, juntament amb l’Ajuntament del Masnou, van voler crear un espai únic que tingués com a objectiu fer riure als espectadors. Així començava el Ple de Riure: inicialment al pati del Casino del Masnou, per passar, a partir de la cinquena edició, a la Platja d’Ocata on s’ha consolidat com a indret principal i emblemàtic de la festa.

El Ple de Riure ha esdevingut, amb els anys, tot un símbol per al poble i el seu gran nombre de seguidors, així com en un espai de projecció per a molts dels actors i companyies que han compartit, durant tot aquest període, el seu bon humor amb els espectadors del Masnou: Pepe Rubianes, Toni Albà, Sergi López, Faemino y Cansado, Tortell Poltrona, Marcel Gros, Gila, Leo Bassi, Gabino Diego o The Chanclettes, entre molts d’altres.

Landry el rumbero. Plaça Ramón y Cajal. Dimecres 19 a les 19 h.
 
Maiurta. Plaça de Ca n’Humet. Dies 19, 20 i 21 a les 20.30 h. A càrrec de Los Galindos. 5 €.
 
Cuerdo. Espai Escènic Ca n’Humet. Dimecres 19 a les 22.30 h. Espectacle de Karl Stets,acròbata, malabarista i actor gestual. 10 €
 
Els secrets de Mr. Stromboli Plaça Marcel·lina Monteys. Dijous 20 a les 19 h. A càrrec de L’Avalot Teatre.
 
Chefs. Espai Escènic Ca n’Humet. Dijous 20 a les 22.30 h. Mirada divertida sobre el món de la gastronomia de Producciones Yllana. 10 €
 
Cösmix. Plaça d’Ocata. Divendres 21 a les 19 h. De Teatre Mòbil.
 
Humor i hòsties. Espai Escènic Ca n’Humet. Divendres 21 a les 22.30 h. De Mal Martínez. 10 €.
 
A wamba balouba BALAMBAMBÚ. Plaça del Mercat Vell. Dissabte 22 a les 19 h. Rock&Roll, ska, rumba, salsa a càrrec de Pentina el Gat.
 
L’efecte cargol. Escenari La Mar de Riure (platja d’Ocata). Dissabte 22 a les 22.30 h. Malabars, acrobàcies, quilibris… de la Companyia de Cirque Kadavresky.
 
Miscel·lània. Escenari La Mar de Riure (platja d’Ocata). Dissabte 22 a les 23.30 h. Espectacle piromusical de la Companyia del Foc.
 
Enrique San Francisco. Escenari La Mar de Riure (platja d’Ocata). Dissabte 22 a les 24 h. L’actor s’acostarà a les situacions més quotidianes des d’un humor agut.
COMPARTIR