25 ajuntaments participen en el projecte Porta 22 Maresme per combatre l’atur

Text: CCM
1143

Porta 2225 ajuntaments participen en el projecte Porta 22 Maresme que promou el Consell Comarcal del Maresme, amb el suport de la Diputació de Barcelona. Aquest projecte té com a objectiu donar suport i eines als ajuntaments per combatre la complexa situació sociolaboral. Les darreres dades apunten que la taxa d’atur a la comarca és del 16,51%, un punt per sobre de la de la província de Barcelona i de la mitjana del conjunt de Catalunya.

Porta 22 Maresme és una plataforma virtual pensada per acompanyar i guiar els ciutadans en la recerca de feina i/o millora de l’ocupació. Conté un programa totalment interactiu on l’usuari, amb l’assessorament especialitzat d’un tècnic/a o de manera autònoma cerca allò que l’interessa: orientació acadèmica i professional, serveis per apropar-se correctament al mercat laboral, recursos per abordar els processos de selecció, com enfocar l’entrevista de treball, etc.

Fins el mes de juliol, el Consell Comarcal del Maresme ha programat un total de 184 sessions, 24 de formació per a personal tècnic municipal dels 25 ajuntaments participants i 160 per a usuaris i usuàries dels serveis locals d’ocupació. Es calcula que es podran atendre 1.450 persones durant les 700 hores de formació.

Els municipis participants són: Alella, Arenys de Mar, Arenys de Munt, Argentona, Cabrera de Mar, Canet de Mar, Cabrils, Calella, Dosrius, Malgrat de Mar, el Masnou, Montgat, Palafolls, Pineda de Mar, Premià de Mar, Premià de Dalt, Santa Susanna, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Pol de Mar, Tiana, Tordera, Teià i Vilassar de Mar.

COMPARTIR