La 3a edició del Vi+ torna adaptada a la ‘nova realitat’

Eli Cots Foraster.  www.avinturat.com
604

La iniciativa del Consorci de Promoció Enoturística del territori DO Alella ha arrencat la seva tercera edició l’últim cap de setmana de setembre per gaudir-ne durant tot l’octubre. I amb la col·laboració també del Consell Regulador, així com els Ajuntaments del Consorci, comerços i les empreses membres de la Ruta del Vi.

Així que, per donar la benvinguda a la tardor i donar per acabada la Verema, des del 2018, l’octubre és el mes de la pansa blanca. El més escollit per fer protagonista la Denominació d’Origen més petita de Catalunya i la més propera a la ciutat de Barcelona. Diuen que al pot petit hi ha la bona… collita? O era confitura?

A través de diferents activitats i experiències repartides pels municipis consorciats, es té l’oportunitat de tastar i descobrir la DO Alella. Visites a cellers, vinyes, vinoteques, tast de vins, maridatges culturals, musicals i gastronòmics, per tot el territori. També durant aquest mes diversos restaurants de la zona han elaborat uns menús degustació especials per a l’ocasió. Es pot consultar tota la programació a l’apartat web http://www.enoturismedoalella.com/vimesdoalella

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí