Arrenca el ‘Tast de vins, tast d’història’ a Premià de Mar

Text: Redacció
356

Sota el nom de “Tast de vins, tast d’història”, el passat 30 d’abril, es va encetar una nova activitat que permetrà els participants endinsar-se en el coneixement de la història i el patrimoni de Premià de Mar mentre gaudeixen de tasts de vi de la DO d’Alella. En aquests actes, un expert situa els presents en el context històric de cada un dels escenaris escollits, mentre que un sommelier de la DO d’Alella s’encarregarà de servir els vins.

El següent d’aquests tastos es titularà “La riquesa del vi” i tindrà lloc el 28 de maig al Museu de l’Estampació. En aquella ocasió s’explicarà la relació del comerç del vi amb el procés d’industrialització de la vila.

Finalment, el tercer capítol d’aquests “Tast de vins, tast d’història” es titularà “La vinya en el món agrícola” i es farà el dissabte 18 de juny a la masia de Can Manent on es recordarà el passat agrícola de la vila.

La intenció és que “Tast de vins, tast d’història” tingui continuïtat de forma mensual a partir de la pròxima tardor. Per participar en aquests tasts, cal comprar els tiquets al web tastdevins.pdm.cat. El preu és de 10 € per persona.

COMPARTIR