Arriba la 29a Fira del Bolet i la Natura de Vilassar de Dalt

Text: Redacció
539

La Fira del Bolet i la Natura se celebrarà els dies 27 i 28 d’octubre a Vilassar de Dalt. La fira és tot un esdeveniment que compta amb una llarga trajectòria. Impulsada per l’Associació Amics dels Bolets de Vilassar de Dalt, any rere any convoca nombroses persones que s’acosten a gaudir de les seves interessants propostes.

Dins el programa d’actes previst, el dijous 25 d’octubre  a les 20 h., al Museu Arxiu, es farà la presentació de la Fira del Bolet amb la conferència ‘Bolets: dubtes i errors?’, a càrrec del Dr. Enric Gràcia, micòleg.

D’altres activitats que inclou el programa, la jornada del dissabte 27 d’octubre, són la Sortida al bosc i col·laboració amb la Mostra de Bolets, la 29a Mostra de Bolets i el Tastet de bolets.

Pel que fa a la jornada del diumenge 28 d’octubre, es comptarà amb la 19a Fira del Bolet i la Natura, la 29a Mostra de Bolets, Xics de Xurrac (jocs de gran format ambientats en el món casteller), el lliurament del Bolet d’Or i el Tastet de bolets.

D’altra banda, diumenge 28 es farà també ‘Open house – Visita lliure al patrimoni de Vilassar’, consistent en una visita al ric patrimoni municipal.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí