Arriba la 30a Fira del Bolet i la Natura

Text: Redacció
363

La Fira del Bolet i la Natura se celebrarà els dies 26 i 27 d’octubre a Vilassar de Dalt. La fira és tot un esdeveniment que compta amb una llarga trajectòria. Impulsada per l’Associació Amics dels Bolets de Vilassar de Dalt, any rere any convoca nombroses persones que s’acosten a gaudir de les seves interessants propostes.

Dins el programa d’actes previst, el dijous 24 d’octubre  a les 20 h., al Museu Arxiu, es farà la presentació de la Fira del Bolet amb la conferència El món dels bolets, a càrrec del Miquel Àngel Pérez de Gregorio, micòleg.

El dissabte 26 d’octubre, el programa inclou diverses activitats com són la sortida al bosc i col·laboració amb la Mostra la 30a Mostra de Bolets i el tastet de bolets, que aquest any degustarà una cassoleta de bolets amb botifarrada esparracada.

Pel que fa a la jornada del diumenge 27 d’octubre, es comptarà amb la 20a Fira del Bolet i la Natura, la 30a Mostra de Bolets, tallers infantils, el lliurament del Bolet d’Or (Reconeixement a un vilassarenc o vilassarenca que s’hagi distingit) i el Tastet de bolets.

D’altra banda, diumenge 27 es farà també ‘Open house -Visita lliure al patrimoni de Vilassar’, consistent en una visita al patrimoni municipal.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí