Arriba la 24a edició de la Mostra Gastronòmica de Cabrils

449

La Mostra de Cabrils celebra enguany la seva 24a edició. Punt de trobada gastronòmic, comercial i d’artesans, obre les seves portes al públic dels dies 19 al 22 d’agost.

La Mostra és l’edeveniment turístic, social i econòmic de referència d’aquest municipi del Baix Maresme i congrega anualment una nodrida assistència de públic. 24.848 tasts fets l’any passat donen fe del seguiment i la importància d’aquesta jornada gastronòmica destacada d’una localitat, Cabrils, coneguda pel nombre i la qualitat de restaurants que té al seu territori.

La Mostra es converteix, cada any, en un autèntic aparador gastronòmic en el quals els professionals d’aquest sector, artesans i comercials, apropen les seves creacions i productes a un públic multitudinari.

Enguany, ens parlen del present i futur d’aquest esdeveniment, el president de l’Associació d’Hostalers de Cabrils, Pep Masiques i la regidora de Turisme i Promoció Econòmica, Carme Torres.

També, el municipi celebra aquests dies la seva Festa Major de Santa Helena amb propostes festives obertes a tot tipus de públic.

Entrevista a Carme Torres, regidora de Turisme i Promoció Econòmica de Cabrils.

Entrevista a Pep Masiques, president de l’Associació d’Hostalers de Cabrils.

COMPARTIR

1 COMENTARI

  1. Mi admirada BellaEaso:Quizas me evquioque pero no oido en mi vida ningun comentario de la Conferencia Epsicopal ni del magisterio de la Santa Iglesia en contra de las operaciones de separacion de siameses.Si oed de joven el posicionameinto de la Iglesia, en caso de partos der altisimo riesgo de muerte de la parturienta o del neonato de salvar la vida del neonato con preferncia a la madre. Desde luego es una posicion dificil y totalmente contraria a los abortos teraupecticos por grave riesgo de la madre

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí