La Mostra Gastronòmica de Cabrils arriba a la 33a edició

Text: Redacció
224

Cabrils celebra la Mostra Gastronòmica del 19 al 22 d’agost, en el marc de la Festa Major de Santa Helena.

El pati de l’Escola L’Olivera acollirà, un any més, una nova edició de la  Mostra Gastronòmica, Comercial i d’Artesans, un esdeveniment gastronòmic, econòmic, turístic i social de primer nivell que permet degustar els plats, vins i caves més representatius de la comarca i que des de fa tres dècades aplega els amants de la gastronomia.

L’edició d’enguany comptarà amb un total de 36 estands:  13 de restauració, 3 de vins i caves, 4 de comercials, 4 d’entitats de Cabrils i 12 paradetes d’artesans. Els estands de restauració que participaran són: Restaurant Can Rin, Restaurant Xaret, Restaurant Ca L’estrany, Nou Gras Restaurant, El Casal De Cabrils, Restaurant Montcabrer, Restaurant Salvana, Can Pocurull, Va De Carn Carnisseria Halal, Melmelària, Una Pizza Foodtruck, Forn Vias “Ca La Rosi” i la Pastisseria Falgueras.

Una de les principals novetats d’aquesta edició, és la creació del paper moneda que s’utilitzarà a la Mostra: EL PELUT. Cada establiment participant fixarà els preus en PELUTS de les seves propostes.

L’acte inaugural tindrà lloc divendres 19 d’agost a les 20 h. La resta de dies de la Mostra, l’horari serà de 19.30 a 23.30 hores.

Com ja és habitual, el 0,7% de la recaptació es destinarà a una associació o ONG’s que treballin per erradicar la violència de gènere. Per altra banda, els plats, gots, coberts i tovallons són biodegradables. Fomentar el reciclatge i la sostenibilitat són un dels objectius de la Mostra.

L’organització de la Mostra Gastronòmica va a càrrec de l’ Ajuntament de Cabrils i amb la col·laboració la Diputació de Barcelona, juntament amb el Consorci DO Alella, Sorli, Font Vella i Damm.

COMPARTIR