La Mostra Gastronòmica de Cabrils tanca la 31a edició amb un nou èxit de participació

Text: Redacció
756

El cap de setmana del 17 al 20 d’agost va tenir lloc la 31a edició de la Mostra Gastronòmica, Comercial i d’Artesans de Cabrils, una activitat estival molt seguida cada any.

Segons informa el consistori, en aquesta edició hi ha hagut diverses novetats que han afavorit el desenvolupament de la Mostra. D’aquesta manera, per primera vegada, s’ha decidit establir la venda digital dels tiquets. L’objectiu d’aquesta mesura ha estat agilitzar la venda i evitar cues durant l’esdeveniment. Precisament, des de 10 dies abans ja es podien adquirir els tiquets.

Un dels altres grans èxits de la 31a edició ha estat la pràctica del reciclatge. Aquest any s’ha aconseguit comptar amb molts elements de caràcter orgànic i gràcies a la consciència i la col·laboració de tots els participants s’ha assolit, molt satisfactòriament, l’objectiu sostenible de reciclar.

Quant a l’assistència, s’han comptabilitzat entre 12.000 i 15.000 persones, xifra que es considera novament tot un èxit. A més, se celebra molt positivament que dilluns dia 20, jornada en què va finalitzar la Mostra, l’esdeveniment va comptar amb molta participació, igualant l’assistència abundant del cap de setmana.

Per últim, destacar la presència del president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, que va tenir la deferència d’assistir a la presentació del llibre ‘Sols compto les hores lluminoses. Els rellotges de sol de Cabrils’. La seva participació en aquesta edició de la Mostra va ser molt enriquidora per a totes les persones que van poder compartir la seva estada.

COMPARTIR