La Mostra Gastronòmica de Cabrils arriba a la 32a edició

Text: Redacció
905

Cabrils celebra del 16 al 19 d’agost, coincidint amb la Festa Major de Santa Helena, la 32a edició de la Mostra Gastronòmica, Comercial i d’Artesans.

El pati de l’Escola L’Olivera acollirà, un any més, una nova edició de la Mostra Gastronòmica, l’esdeveniment gastronòmic, econòmic, turístic i social de primer nivell que permet degustar els plats, vins i caves més representatius del Baix Maresme.

Arran de la desaparició de l’empresa municipal SEIPRO, l’Ajuntament de Cabrils torna a fer-se càrrec de la seva organització. També hi col·laboren la Diputació de Barcelona, el Consorci DO Alella, Sorli, Font Vella i Damm.

L’edició d’enguany comptarà amb un total de 56 estands: 14 de restauració, 4 de vins i caves, 8 de comercials, 5 d’entitats i 25 paradetes d’artesans. L’acte inaugural tindrà lloc divendres 16 d’agost a les 20h. La resta de dies, l’horari serà de 19.30 a 11.30 h.

Durant la Mostra es podrà comprar l’ampolla de cava amb la placa commemorativa dels 32 anys, a l’estand de Parxet dins del recinte de la Mostra. Enguany, se celebra la 14a Trobada de col·leccionistes de plaques de cava de Cabrils. Serà el diumenge 18, de 6 de la tarda a 9 del vespre a la mateixa Mostra.

A partir del dia 5 d’agost, es podran adquirir els tiquets de tasts i begudes per Internet, a través de la plataforma online tiquets.cabrils.cat.

Paral·lelament, per tal d’agilitzar la venda de tiquets i evitar cues durant la Mostra, també es podran comprar de manera anticipada, durant els dies previs, a la taquilla instal·lada davant del Centre Cívic ‘La Fàbrica’.

Com ja és habitual, el 0,7% de la venda de cada tiquet es destinarà a Proactiva Open Arms. Per altra banda, els plats, gots, coberts i tovallons són biodegradables. Fomentar el reciclatge i la sostenibilitat són un dels objectius de la Mostra.

Així doncs, la Mostra Gastronòmica de Cabrils obrirà les seves portes del 16 al 19 d’agost amb la intenció de seguir creixent pel que fa a nombre d’assistents, d’infraestructures i convertir-se en un referent de la comarca.

 

COMPARTIR