La Mostra Gastronòmica de Cabrils arriba a la 34a edició

Text: Redacció
589

El pati de l’Escola L’Olivera de Cabrils acollirà, un any més, una nova edició de la Mostra Gastronòmica, Comercial i d’Artesans, un esdeveniment gastronòmic, econòmic, turístic i social de primer nivell que permet degustar els plats, vins i caves més representatius de la comarca i que des de fa tres dècades aplega els amants de la gastronomia.

L’edició d’enguany comptarà amb un total de 36 estands:  13 de restauració, 4 de vins i caves, i 12 d’artesans i entitats de Cabrils. Els estands de restauració que participaran són: Nou Gras Restaurant, Can Pocurull, El Casal De Cabrils,  Bruxtal, Ca La Rosi, La Magnolia, L’Hostal, Restaurant La Cisa, Una Pizza Foodtruck, Restaurant Salvana, Pastisseria Falgueras, Restaurant Can Rin, Restaurant Montcabrer.

La Mostra se celebra en el marc de la Festa Major de Santa Helena de Cabrils. L’acte inaugural tindrà lloc divendres 18 d’agost a les 20 h, davant l’estand de l’Ajuntament de Cabrils. La Mostra estarà oberta del 18 al 21 d’agost de 19.30 a 23.30 hores.

Com a novetat d’enguany, no hi haurà tiquets i els plats i tastos seran cobrats per cada restaurant. Enguany es farà una aportació de 1.000€ a ‘Mariona Associació de nens i nenes del Maresme amb Càncer’.

 

COMPARTIR