Arriba l’edició 2019 del Vi+, el mes de la DO Alella

Text: Redacció
576

L’octubre és el mes escollit per acollir el Vi+. Aquell moment de l’any on tot el raïm ja està gairebé collit, les vinyes comencen a tenyir-se de tons grocs i marrons, i els primers vins fermenten o descansen en les seves tines. És ara quan el territori DO Alella aixeca les ales per oferir més de 40 propostes on gaudir i tastar el millor vi, la gastronomia local, la cultura més autòctona i trepitjar territori. Uns dies per viure experiències úniques creades pels membres de la Ruta del Vi DO Alella.

Les activitats estan pensades perquè grans i petits en gaudeixin. Són molts els ajuntaments que ofereixen tastos populars: Tiana, Montgat, Argentona, Alella, El Masnou, Llinars del Vallès, Premià de Dalt, i molts dels cellers que també han dissenyat activitats per a l’ocasió: Masia Can Roda, Bouquet d’Alella, Alta Alella Mirgin, Raventós d’Alella, Quim Batlle, Testuan, Masia Coll de Canyet i Les Costes Viticultura sostenible.

Perseguint el mateix objectiu, botigues de vins com El Rebost dels Sentits, Cristina Guillén selecció, Celler Castañé, La Bodegueta de Vilassar o restaurants com Can Duran, 1789, Sant Miquel, Sorli Emocions i Mas Salagros han creat tastos i maridatges on el vi sempre n’és el protagonista. Tanit Difusió i el Centre Enoturístic i Arqueològic de Vallmora ens ensenyaran els fonaments i la història vitivinícola del nostre territori.

A més, aquest any, Papers de Vi ha organitzat una taula rodona al voltant de la pansa blanca per definir aquesta varietat autòctona i emblema del territori.

I, per tancar amb l’oferta, els hotels Arrey Alella, Mas Salagros i Hotel Sorli Emocions ofereixen paquets enoturístics juntament amb la proposta de benestar d’Alella Organic Spa i la cultural de Can Manyé, amb l’exposició “Som raïm trepitjat” que estarà fins al 17 d’octubre i les accions artística i literàries programades.

Consulta tots els actes al web www.enoturismedoalella.cat

COMPARTIR