Cabrils viurà una Festa Major de Santa Helena adaptada al context actual

Text: Redacció
425

Arriba el mes d’agost i Cabrils es prepara per vestir-se de Festa Major. Tot i que enguany no podrà ser com en les darreres edicions, la Festa Major de Santa Helena se celebrarà del 14 al 18 d’agost de la forma més segura possible.

L’Ajuntament de Cabrils ha apostat per mantenir el seu compromís per reactivar el sector de la cultura i ha dissenyat una programació adaptada a la situació actual, sempre tenint presents les recomanacions de les autoritats sanitàries.

Amb l’objectiu de garantir les mesures de prevenció necessàries, totes les activitats presencials que es duguin a terme tindran l’aforament limitat i caldrà reservar entrada anticipada. Els tiquets es podran adquirir a través de la plataforma online codetickets.com.

Diferents espais del municipi acolliran varietat de propostes per a tots els gustos i edats. No hi faltarà el tradicional “Colors al carrer” ni la gelatada popular per als més petits. Es recuperaran els concerts familiars que no van poder actuar al Musicab i hi haurà una tarda dedicada als joves del municipi. També estan previstes diferents activitats lúdico-esportives i una fideuada popular amb havaneres.

La Festa Major d’enguany no podrà oferir un dels seus actes més populars, la Mostra Gastronòmica. Tot i així, per no deixar de banda la marca de vila gastronòmica que acompanya al municipi, les nits del 14, 15 i 16 d’agost es podrà degustar tapes elaborades per hostalers locals tot gaudint de propostes lúdiques i culturals de petit format.

Aquells qui ho vulguin, podran seguir la Festa Major de Santa Helena a través del canal de Youtube de l’Ajuntament, youtube.com/cabrilsaj i interactuar a les xarxes socials amb el hashtag #FMSHelena20.

El programa d’actes es donarà a conèixer properament a través del web municipal www.cabrils.cat.

COMPARTIR