Caminada de Maresme Oncològic

Montse Chiva Bosch.  Presidenta Maresme Oncològic
386

El proper dia 20 d’octubre es portarà a terme la 6a Caminada contra el Càncer de Mama organitzada per la Associació Maresme Oncològic.

Ens fa molta il·lusió veure que els participants ja han incorporat a la seva agenda anual la nostra caminada i a més, cada any se n’incorporen de nous, convidats pels amics i fan que augmenti el nombre. Aquest any hem previst 4.000 participants.

És un plaer poder compartir aquesta jornada tan assenyalada amb les persones que voluntàriament i amb ganes de solidaritzar-se amb els que estan patint el càncer s’acosten, volen participar i donar el seu testimoni des del primer dia, per no perdre passada; ja fa uns dies que ens pregunten quan començarem a fer les inscripcions.

També ens plau molt poder comptar amb els voluntaris que sense demanar res a compte fan una feina que en molts dels casos no es veu, però que és imprescindible perquè el dia 20 tot surti bé. Hi ha tasques invisibles però imprescindibles i que vull anomenar perquè quedi constància que sense els voluntaris res seria possible: plegar samarretes, embossar-les i posar-hi la informació dins, fer llaços commemoratius del Dia mundial contra el Càncer de Mama, anar a buscar tot el material necessari per fer-ho, variar els dissenys dels cartells, demanar permisos perquè es pugui fer cada cosa en el seu lloc, penjar pancartes informatives de la caminada, fer la logística per elaborar els 4.000 entrepans, vigilar durant la caminada les cruïlles per tal que no passi res amb el trànsit rodat, animar al caminadors amb música de gralles, fer fotos per poder-les publicar, atendre les inscripcions… i tot això gracies a totes aquestes persones que normalment queden a l’anonimat i a qui nosaltres avui volen fer un patit homenatge amb aquest escrit

També us volem convidar a la xerrada que ens oferirà Francesc Puertas, ‘Mites sobre els sostenidors’, que es portarà a terme el dia 22 d’octubre a les 19h, a la sala d’actes de la Fundació Hospital.

El dia 30 començarem a fer les inscripcions a: carrer Sant Pelegrí, 3, matins de 10 a 13 i tardes de 17 a 20 h; Les Esmandies, Tardes de 17 a 20 h; Sis Didals, carrer Argentona, tardes de 17 a 20 h.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí