Carme Ruscalleda obrirà un restaurant efímer a Montecarlo durant el juliol i l’agost

Text: ACN  // Foto: GRUP GSR
460
Pla conjunt amb Christophe Cussac, Carme Ruscalleda, Jérôme Quilbeuf i Joël Robuchon el maig del 2018.

La xef Carme Ruscalleda es posarà al capdavant de la cuina de l’Odyssey, situat a l’Hotel Metropole de Montecarlo, durant els mesos de juliol i agost. El xef amb més estrelles Michellin, Joël Robuchon, i Chistophe Cussac, que porten els tres restaurants que hi ha a l’hotel, han convidat a la cuinera del Maresme a obrir un local efímer que oferirà “una experiència culinària única” coincidint amb el 30è aniversari del restaurant Sant Pau. Durant aquests dos mesos, entre dimarts i dissabte, els sopars de l’Odyssey tindran com a protagonista la gastronomia mediterrània i asiàtica de Ruscalleda amb plats “perfectament equilibrats amb sabors naturals, jugant amb contrastos i textures”.

La posada en marxa del local efímer, un restaurant ‘pop-up’, coincideix amb el 30è aniversari de l’obertura del restaurant Sant Pau i es manté dins l’aposta internacional que va iniciar fa 14 anys amb l’obertura d’un establiment a Tòquio.

Carme Ruscalleda va fundar l’any 1988 el restaurant Sant Pau, un local amb una proposta per la qualitat i l’originalitat. El restaurant, amb tres estrelles Michelin, aposta pel producte de mercat amb un estil particular i una cuina d’inspiració lliure basada en la cultura culinària catalana.

El 2014 va obrir al centre de Tòquio una rèplica del restaurant Sant Pau. L’establiment ofereix cuina catalana estacional realitzada amb productes frescos japonesos. Per la seva banda, l’Hotel Mandarin Oriental de Barcelona acull el restaurant ‘Moments’, un espai gastronòmic que recull el concepte del Sant Pau amb cuina moderna catalana. En aquest cas, el fill de Ruscalleda, Raül Balam n’és el xef.

L’Hotel Metropole Montecarlo està situat al Carré d’Or, a poca distància del casino i té vistes al mar Mediterrani. Va ser construït el 1889 i va ser completament renovat el 2004 pel dissenyador francès Jaques García, que el va transformar en un palau de 126 habitacions i suites. Aquest establiment té tres restaurants, dirigits per Joël Robuchon i Chistophe Cussac. Al capdavant de la cuina de l’Odissey hi ha Robuchon. L’establiment està situat al costat d’una piscina i té un menú inspirat en el Mediterrani que “celebra el producte fresc de temporada i la cuina lleugera”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí