Carnaval al Maresme 2020

Text: Redacció
572

Alella

Plaça de l’Ajuntament
Concurs de disfresses. Dissabte 22 a les 17h. A les 17h a la Plaça de l’Ajuntament: inscripcions pel Concurs de disfresses. A les 17:30h: Pregó a càrrec del Grup de teatre Pàmpol del Casal d’Alella i inici de la cercavila. Recorregut rua: Plaça Ajuntament, Empedrat del Marxant, Carrer Balmes, Santa Eulàlia, del Mig, Àngel Guimerà, Torrent Vallbona, Santa  Madrona i final al Casal. A les 20h lliurament de premis del concurs de disfresses al Casal d’Alella i seguirà la festa amb  música i ball

Plaça de l’Ajuntament
Festa de Carnestoltes. Diumenge 23 a les 11h. 11h: xocolatada popular a la plaça de l’Ajuntament. 11.45h: Cercavila, amb Colla de Gegants, Capgrossos, Graellers i Timbalers d’Alella. 12h: espectacle familiar amb el grup “Coloraines band” a la Plaça de l’Ajuntament.

Mercat Municipal
Concurs de truites de Carnestoltes. Dimarts 25 a les 11 h.

Plaça de l’Ajuntament
Enterrament de la sardina. Dimecres 26 a les 17h. Desprès de la disbauxa i la gresca l’enterrament de la sardina posa punt i final al carnestoltes. Vine a les 17h a la Plaça de l’Ajuntament a acomiadar al rei carnestoltes, per una cercavila que el portarà a al judici final. Es prega dol rigorós.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí