Desdejunis saludables

Text: AMIC
477

La millor manera de començar el dia és amb un desdejuni saludable i equilibrat, que ens aporti l’energia suficient per a afrontar la jornada, però que no ens ompli de calories.
Et proposem algunes opcions de desdejuni amb els quals quedar-nos satisfets. La clau és utilitzar ingredients naturals i oblidar-nos per complet del sucre.

1. Flocs de civada amb llet. Millor si és desnatada o semi. També pots plantejar-te substituir la llet de vaca per altres d’origen vegetal com la de soia, la d’arròs o la de civada.
2. Iogurt desnatat amb cereals o fruits vermells. Aquestes fruites a més de ser boníssime,s tenen antioxidants i moltes altres propietats beneficioses per a l’organisme.
3. Torrades de pa de sègol. Simplement amanides amb una mica d’oli d’oliva verge extra, o acompanyades d’alvocat, ou dur, salmó fumat, formatge fresc o gall dindi. Hi ha moltes opcions a triar.
4. Una peça de fruita sempre és una bona alternativa. Si l’acompanyem d’una infusió, serà el desdejuni perfecte.
5. Torrada integral amb una rodanxa de tomàquet i ruca.
6. Smothies de verdures i fruites.

Totes són opcions que pots anar combinant i que són ideals tant per a esmorzar, com per a prendre-les a mig matí si la fam estreny.

COMPARTIR