Dos catalans fan la volta a Menorca en caiac per recaptar fons per la SPAM

Text: ACN
610

Dos joves catalans van emprendre a inicis de juny la volta a l’illa de Menorca en caiac per recaptar fons per la Societat Protectora d’Animals de Mataró (SPAM). Són en Gerard Cuenca i en Carles Gallart, de 31 anys tots dos. L’objectiu de l’aventura és recaptar el màxim nombre de donatius per ajudar els gossos i gats que viuen en els centres de la SPAM. Les persones que han col·laborat amb un donatiu mínim de 20 euros han tingut dret a patrocinar simbòlicament una cala de l’illa. Els dos viatgers van fotografiar i gravar les cales. A través del web Nosmovemos.es, van penjar les imatges i especificar el nom dels patrocinadors. Tota la recaptació anirà a la Protectora.

En Gerard i en Carles són de La Roca del Vallès (Vallès Oriental) i Premià de Mar (Maresme) respectivament. Van sortir d’Es Grau, a l’illa de Menorca. Van fer un total de 150 km de ruta repartits en diferents etapes d’uns 15 o 20 quilòmetres per dia.

Els dos viatgers van prescindir d’hotels i dormir a la platja. En Gerard és empresari de màqueting online i en Carles és informàtic. Tots dos són uns apassionats dels esports d’aventura i aquesta vegada han volgut vincular la seva afició a una causa solidària.

La SPAM ajuda diàriament uns 600 gossos i 150 gats que viuen en els quatre centres que gestiona. Recull i acull els animals abandonats de 35 municipis catalans. Són animals atropellats, malalts, ferits o amb mal comportament. La mateixa protectora assegura, a través d’un comunicat, que està passant “per moments difícils” a causa de la crisi econòmica.

COMPARTIR