El Calamarenys es consolida a la resta de la comarca

Text: Ajuntament Arenys de Mar
371

La primera d’elles és que aquestes jornades gastronòmiques amplien el seu centre d’interès i, a més de dedicar-se al calamar d’Arenys, també inclourà altres varietats de peix de la nostra comarca. Aquesta diversificació dels productes també ha contribuït a ampliar el radi d’acció del Calamarenys, que es consolida per tota la comarca amb la col·laboració del Consorci Costa del Maresme. Així, fins a 15 restaurants d’Arenys de Mar, i 24 addicionals dels municipis d’Arenys de Munt, Argentona, Cabrils, Caldes d’Estrac, Calella, Canet, Malgrat, Premià de Mar, Sant Cebrià, Teià i Vilassar de Mar, participen en aquesta cita gastronòmica.

L’inici del Calamarenys coincidirà amb la presentació dels actes que tindrà lloc el proper divendres 5 d’octubre, a les 7 de la tarda, a la Sala Josep M. Arnau del Centre Cultural Calisay d’Arenys de Mar, a càrrec de les regidories de Turisme i Fires i de Promoció Econòmica d’Arenys de Mar. A partir de llavors i fins el 28 d’octubre, els restaurants adherits oferiran plats i menús amb el calamar d’Arenys i el peix del Maresme com a ingredients principals.

Arenys de Mar, com en anteriors ocasions, ha preparat un programa d’actes complementaris que també inclou algunes novetats. És el cas del taller de cuina de calamar i peix d’Arenys (6 d’octubre a les 12h), la Fira del Calamarenys (dies 19, 20 i 21 d’octubre) o el concurs de tapes de calamar (20 d’octubre a les 18h). Activitats que s’afegeixen a la subhasta pública de peix (13 d’octubre a les 12h), la fideuada popular (13 d’octubre a les 20h) o la ruta de la tapa del calamar, que tant d’èxit va registrar l’any passat en la seva primera edició.

Podeu trobar més informació al web www.calamarenys.com.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí