El Club Nàutic El Masnou posa en marxa la seva escola de vòlei platja

Text: Club Nàutic El Masnou
330

Consolidat ja com un referent internacional en la disciplina esportiva de la vela, el Club Nàutic El Masnou presenta ara una nova secció: el vòlei platja. I ho fa donant a conèixer el seu primer equip d’elit d’aquest esport, integrat per les jugadores internacionals Ester Ribera i Berta Antequera, que actualment preparen la seva participació en la copa del món.

El bronze a Europa i tres títols d’or, dues plates i un bronze als campionats d’España aconseguits per la catalana Ester Ribera, membre de la selecció espanyola en diverses ocasions, dibuixen les garanties per a l’equip en aquest repte mundial, a l’hora que marquen el segell de qualitat de la nova oferta esportiva del Club Nàutic El Masnou.

L’estructura, característiques i funcionament de la nova escola de vòlei platja, on s’impartiran classes per a principiants i també de perfeccionament i elit, així com els objectius d’aquest equip de vòlei platja Ribera-Antequera que des del Maresme emprèn volada internacional, es van donar a conèixer el passat 16 de desembre al Club Nàutic El Masnou.

Emblemàtica escola de vela i carrera de títols

L’escola de vela del Club Nàutic El Masnou compta amb 9 flotes de vela lleugera (Optimist, Europa, Làser, Patí de Vela, Creuer i Windsurf), és oberta tot l’any i s’hi imparteixen cursos per a principiants i preparació professional.

Des de l’any 1968 fins avui, els regatistes del Club Nàutic El Masnou, entre els quals destaquen les germanes Begonya i Natàlia Via-Dufresne i Mònica i Sandra Azón, han aconseguit 6 títols olímpics, 18 mundials, 14 europeus, 87 d’Espanya i 164 trofeus en competicions de Catalunya. A més, el club ha organitzat un gran nombre de campionats, tant a escala nacional com internacional, destacant en aquest àmbit els cinc campionats d’Europa celebrats en aigües del propi Club.

COMPARTIR