Es crearà una Junta Comarcal de Seguretat

Text: Consell Comarcal del Maresme
552

El Director General de la Policia, Albert Batlle, ha anunciat la propera creació d’una Junta Comarcal de Seguretat per analitzar i planificar les accions de seguretat dels 8 municipis integrats dins de l’àrea d’actuació de la comissaria de Mossos d’Esquadra de Mataró.

Batlle va fer aquest anunci en el decurs de la reunió que va mantenir el passat 18 de novembre amb l’alcaldessa de Caldes d’Estrac i els alcaldes de Mataró, Sant Vicenç de Montalt, Cabrera de Mar, Sant Andreu de Llavaneres, Òrrius i Dosrius. Argentona també estarà incorporada en aquesta Junta Comarcal de Seguretat.

El president del Consell Comarcal i alcalde de Sant Vicenç, Miquel Àngel Martínez, va fer una valoració molt positiva d’aquesta iniciativa. “Una clau de la seguretat és compartir la informació. Saber el que està passant en el poble veí és fonamental per poder establir polítiques de prevenció de delictes i crear un clima de seguretat ciutadana”, va afirmar Martínez tot afegint que el Consell Comarcal “participarà en aquest nou òrgan”.

A la reunió mantinguda a la Comissaria dels Mossos d’Esquadra de Mataró, els alcaldes i els comandaments policials van poder intercanviar opinions sobre diferents temes relacionats amb la seguretat ciutadana i l’evolució de la diferent tipologia de delictes.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí