Sense èxit la recerca del cos de Piedad Moya a Dosrius

Text: ACN  // Foto: Jordi Pujolar
552

Dues excavadores van treballar el passat 11 de maig durant prop de set hores al pou on la família confiava trobar el cadàver.

El parador del cos de Piedad Moya continua sent una incògnita més de tres anys després de la desaparició d’aquesta veïna de Mataró. La família estava convençuda que trobaria les restes en un pou de la finca familiar que els Moya tenen a Dosrius, però el passat dijous 11 de maig es va confirmar que el cadàver no és allà. Dues excavadores hi van treballar durant prop de set hores sota la supervisió dels Mossos d’Esquadra, però quan faltaven vint minuts per les quatre de la tarda la recerca es va donar per acabada sense resultats. Segons les investigacions policials, l’exparella de la dona va amagar el cadàver en algun indret del bosc que hi ha entre Mataró i Dosrius. L’home compleix quinze anys de condemna per assassinat des del passat mes d’abril.

Dos dels germans de Piedad Moya, una de les nebodes i la seva parella van ser testimonis dels treballs que, al llarg de tot el dia, es van fer per intentar trobar el cadàver de la dona. La família tenia totes les esperances dipositades en el pou de la finca de Dosrius i el resultat de l’actuació va suposar un cop molt fort des del punt de vista emocional.

Van ser prop de set hores de feina efectiva i gairebé un total de nou d’espera, a estones sota la pluja, en les que no es va deixar de retransmetre gairebé en directe l’evolució dels treballs a la resta de familiars. Glòria, la germana que al llarg d’aquests tres anys ha exercit de portaveu, va mantenir l’esperança fins a l’últim moment.

Vint minuts abans de les quatre de la tarda, l’excavadora va tocar fons i els Mossos d’Esquadra desplaçats a Dosrius per supervisar la recerca van certificar que no hi havia cap resta humana en aquell tros de bosc. Les investigacions policials, de fet, ja van descartar aquest indret en l’inici de la instrucció, però la família va voler igualment provar sort.

Amb l’exparella de Piedad Moya condemnat a quinze anys de presó per assassinat, la infructífera recerca no té conseqüències a nivell legal, però sí per a la família, que tres anys després de la desaparició continua sense poder donar-li sepultura. Segons els indicis que van servir per condemnar l’home, el cos hauria d’estar en un punt inconcret entre Mataró i Dosrius.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí