Felicitas Hair innova amb un nou servei que lluita contra la pol·lució

Text: Redacció
377

Ells nivells de pol·lució són un problema cada cop més gran en tot el planeta. La població està preocupada per l’impacte d’aquesta contaminació en tots els àmbits de la seva vida, cosa que també inclou la qualitat del seu cabell.

Per respondre aquesta inquietud, el saló Felicitas Hair acaba de introduir en el seu menú de serveis Magnet™ de Revlon Professional®, una primera i innovadora gamma de productes dissenyats per combatre las agressions ambientals i aconseguir, així, un resultat de color òptim i una fibra capil·lar sana.

La pol·lució no només afecta la salut del cabell fent  que sigui més dèbil, aspre i apagat, sinó que també perjudica en silenci el resultat dels serveis de coloració: resultats imprecisos i poc consistents, pèrdua de la intensitat, més danys durant els serveis tècnics i reducció de la cromaticitat i la brillantor.

Anys d’investigació han portat a descobrir com prevenir els seus efectes nocius. En el cor de Magnet™ hi ha Pollupl±x™ System, una combinació avançada d’agents quelants, antioxidants, reforçadors de la queratina i d’ingredients protectors que lluiten en contra de la pol·lució.

Al saló de la Felicitas podreu gaudir d’aquesta experiència de cura i coloració del cabell professional i innovadora, en la que cada producte té un paper important contra les agressions externes: neutralitzar i repel·lir las partícules contaminants del cabell, reduir els efectes negatius de la baixa qualitat de l’aigua, reforçar la fibra capil·lar i crear una barrera protectora per proporcionar els millors resultats de coloració i, alhora, protegir la fibra capil·lar. Felicitas també aconsella tenir cura del cabell a casa, tractar-lo amb productes específics que ajudin a mantenir el cabell protegit, sa i sense pol·lució. Cal cuidar el cabell como cuidem la nostra pell: netejar-lo, hidratar-lo i protegir-lo.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí