Prepara el teu cabell per a l’estiu amb els nous tractaments que et proposa Felicitas Hair

Text: Redacció
451

Un dels salons de perruqueria i estètica més avantguardistes de Catalunya el trobaràs a Mataró, Felicitas Hair. Felicitas Ordàs al capdavant del seu equip format per experimentats professionals té una trajectòria que va molt més enllà. És membre fundador i presidenta del Club Figaro, una iniciativa que té com a objectiu donar prestigi a la professió de la perruqueria. També escriu en el seu blog www.byfelicitas.com en col·laboració amb la firma Revlon Professional, on relata les seves experiències en perruqueries de tot el món i entrevista a reconeguts companys estilistes.

Ha participat en grans esdeveniments internacionals, ha estat imatge de televisió i radio. Talla el cabell amb una tècnica fent servir a l’hora les dues mans i 2, 4 o 6 tisores. Ha estat finalista i guanyadora d’un munt de premis nacionals i internacionals.

Per això, qui millor que Felicitas per donar-nos la clau per tenir uns cabells increïbles aquest estiu? A traves dels seus tractaments personalitzats, que tenen cura des del color, fins els problemes del cuir cabellut sense oblidar que un tractament és una experiència.

En primer lloc parlarem del color, al saló de Felicitas podràs gaudir de Color Sublime, el primer servei de coloració permanent sense amoníac que transforma el servei de color en una experiència sensorial única, formulat amb la última tecnologia en color d’aspecte natural gràcies a la nova tècnica Insta Hair Contouring.

Color Sublime porta el servei professional de coloració un pas més enllà. Permet escollir entre tres fragàncies diferents per a ser mesclades amb el producte de coloració i així aconseguir la personalització del servei.

I entrant al món sensorial posem el millor del mar al servei del teu cabell. Eksperience és la primera línea de talassoteràpia desenvolupada per professionals que combina ciència i natura proporcionant resultats extraordinaris. Cada fórmula conté algues marines específiques i aigua marina pura, que prové de manantials marins de la illa de Noirmoutier.

Eksperience ens permet crear solucions de bellesa personalitzada per a cada cabell mitjançant rituals inspirats en el mar, la ciència i els sentits. El propòsit d’aquest Beauty Rituals és proporcionar sensació d’equilibri i benestar, augmentant alhora l’efectivitat del tractament. Obrim al teu abast quatre exclusives línies que tractarem al saló i que es poden fer servir a casa: Talassotherapy, per tractar anomalies del cuir cabellut (greix, caspa, caiguda, etc.); Boost, productes de tractament al saló i a casa; Reconstruct, fórmula professional formulada amb queratina per reconstruir els cabells malmesos; i Treatment, tractaments eficaços per a qualsevol tipus de cabell, que cuiden també el cuir cabellut.

Felicitas Hair també ha llançat la seva nova col·lecció: Next

Després de fer-te un dels meravellosos tractaments toca l’hora de l’estilisme. Per això presentem la nova col·lecció Next. Una col·lecció que no deixarà indiferent. A www.felicitashair.com on trobaràs un poema visual, un vídeo inspirat en els films independents dels 70. La peça tracta l’alliberació personal de les sis noies protagonistes de la col·lecció d’una manera molt sensorial. S’apropa a les emocions vitals per perdre la por i alliberar-se de les inseguretats, tot mirant el futur.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí