Felicitas Hair aplica protocols especials per oferir els seus serveis sense risc de contagi

Text: Redacció
380

El saló de perruqueria Felicitas Hair (a la Ronda O’donnell, 18-20 de Mataró) ha tornat a obrir les portes complint rigorosament amb totes les normes de seguretat per atendre els clients de forma segura. Mentre l’amenaça de la pandèmia no quedi definitivament enrere, el centre mantindrà el protocol per reduir al màxim el risc de contagi.

La cita prèvia continua sent totalment obligatòria perquè l’atenció als clients sigui individualitzada. T’oferim una atenció personalitzada amb professionals altament qualificats.

A Felicitas Hair tenim a la teva disposició una cabina VIP per a les persones més vulnerables, nens que hagin de venir acompanyats o si tan sols vols estar en un ambient més exclusiu.

Un cop el client ja és al saló s’aplica un protocol especial. Primer de tot, tant els treballadors com el client es netejaran a fons les mans gràcies a un producte especial que ha dissenyat Revlon Professional, el Salon Shield.

Un cop fet aquest pas, es pren la temperatura del client, que pot deixar la seva jaqueta en un penjador que quedarà completament aïllat amb una bossa de plàstic a l’interior. També li oferim una altra bossa perquè pugui dipositar els objectes personals que vulgui tenir a mà al tocador.

Tots els treballadors de Felicitas Hair disposen de mascareta, pantalla protectora i guants. És obligatori que tots els clients també utilitzin mascareta, tot i que assegurem la distància social que s’ha de mantenir entre tocador i tocador.

D’altra banda, el saló també ha elaborat aquests dies un document que explica la desinfecció que realitza després de l’ús del tocador i la recepció. Higienitzen les pintes i eines amb esterilitzadors. La nostra perruqueria és un saló segur que et garanteix la higiene i desinfecció després de cada servei. Comptem amb personal de neteja diària un cop el saló tanca.

Tots els nostres materials són d’un sol ús personal per a cada un dels nostres clients.

Felicitas Hair compta amb un nou producte que ha llençat Revlon professional, el Salon Shield, un esprai hidroalcohòlic dissenyat específicament per la neteja de mans. Conté un 75% d’alcohol amb un agradable aroma cítric, a més de les seves propietats hidratants.

A Felicitas Hair ens cuidem per poder cuidar-te a tu.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí