Gaudeix del Marina Day a Marina Port Premià

Text: Redacció
594

Una jornada plena d’activitats lúdiques i esportives amb la que es vol conscienciar sobre els efectes nocius del plàstic d’un sol ús.

El dissabte 8 de juny, Marina Port Premià albergarà a les seves instal·lacions el Marina Day, la gran Festa dels Ports Esportius que aquest any vol posar el focus sobre els efectes nocius i devastadors que provoca el plàstic d’un sol ús en el nostre entorn i la importància del reciclatge.

Per a la jornada s’han preparat un munt d’activitats pensades per gaudir-ne en companyia d’amics i família. El reciclatge serà l’eix central. Els nens i nenes que passin per al taller Recicl ART podran comprovar que, amb una mica d’imaginació, qualsevol objecte pot ser manipulat per crear una petita obra d’art. I a la tarda, el Consorci per al Tractament de Residus Sòlids Urbans del Maresme s’afegirà amb el taller Ludobrossa, els residus en joc, una gran ludoteca on descobrir el món dels residus tot jugant.

Al Marina Day també es podrà gaudir d’altres activitats de caire esportiu i nàutic, destinades a acostar el port i la mar a la ciutadania: Exhibicions de Crossfit, Zumba o Hockey; lloguer de patins en línia; concurs de murals a càrrec dels nens i nenes de les escoles de Premià de Mar; exposició d’embarcacions de vela lleugera (raqueros, windsurf…) i lloguer de motos d’aigua.

I per arrodonir la jornada, es comptarà amb la presència de diversos foodtrucks, que completaran l’oferta gastronòmica que ofereix el port.

Dissabte 8 de juny d’11 a 14 h i de 17 a 20 h.
Marina Port Premià.
 
Activitats sobre reciclatge:
Recicl Art. D’11 a 14 h i de 17 a 20 h.
LudoBrossa. De 17 a 20 h.
 
Activitats esportives i nàutiques:
Exhibició Crossfit. 11.30 h.
Exhibició Zumba. 12.30 h.
Exhibició i lloguers de patins en línia. D’11 a 14 h.
Concurs d’Art Urbà. D’11 a 14 h
Exposició de vela lleugera. D’11 a 14 h i de 17 a 20 h.
Lloguer de motos d’aigua. D’11 a 14 h i de 17 a 20 h.
COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí