II fira gastronòmica i de la cervesa artesana

Text: Redacció
520

Durant els dies 17 al 19 de juny es farà la II Fira Gatronòmica i de la  Cervesa Artesana dins el recinte del Parc Central Vell de Mataró, organitzada pel Gremi d’Hostaleria i Turisme de Mataró i el Maresme i les empreses de cervesa artesana Molta Malta, BIIR i Piris,  amb el suport de l’Ajuntament de Mataró, amb la col·laboració de Consorci de Promoció Turística Costa Barcelona Maresme, Rodón Verges Associats, Citroën-Automoció Mataró,  Escola de Restauració i Cambreria de Mataró,  Unió de Botiguers de Mataró, Revista Capgròs, 3 Viles, Sergei 2000,  Ambulàncies Grup La Pau,  Sorel- Destil·leries del Maresme S.A., Wakeful-Services, Clavell Formatgers   i  Catalunya 2016-Regió Europea de la Gastronomia.

Dins de les Cerveses Artesanes hi haurà unes 40 varietats diferents. I en el decurs de la setmana del 13 al 16 de juny hi haurà la Beer Week, on diferents aparadors de Botigues de Mataró oferiran tastets i  tallers de cervesa artesana.

Per part de la Junta Directiva del Gremi es vol potenciar la Gastronomia de Mataró i el Maresme, i al mateix temps donar a conèixer les cerveses artesanes que es fabriquen a Catalunya,  acompanyat d’un bon cafè, còctel, cava, vi  o uns bon postres. A més, durant aquest 2016 Catalunya ha estat declarada Regió  Europea de la Gastronomia.

En aquesta edició hi participaran 15 locals de Mataró: La Treva,  Suka,  Peix & Chips,  La Girella,  Leks Thai,  La Gofreria,  Nou València,   Tapavins,  Sp9rt House,  La Selva-DClub & Bar, Carns Laura i  Servifruits, que oferiran tastets a un preu popular. A la mateixa Fira hi haurà diferents empreses com  Cafè Crem, Cava Bouquet d’Alella o  Himsa-Gelats,  que oferiran  servei de begudes, cerveses artesanes,  vins,  còctels,  cava, cafè i gelats,  acompanyat de diferents activitats:  música en directe, concerts,  espai d’atraccions pels nens, tallers i  masterclass.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí