La Biblioteca Cabrera de Mar posa en marxa un nou servei d’autopréstec

Text: Redacció
373

La posada en marxa de la màquina d’autopréstec a la Biblioteca cabrerenca va fer-se el passat 13 de febrer. El nou sistema permet als usuaris autogestionar el préstec i el retorn de documents.

Amb la incorporació d’aquest equipament ja són 7 les biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals que gaudeixen d’aquest nou servei. Això ha estat possible gràcies a la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Cabrera de Mar i al suport i assessorament de la Gerència de Serveis de Biblioteques de la Diputació de Barcelona.

Per tal de posar en funcionament el nou servei, s’han preparat els 21.069 volums del fons actual, entre els quals hi ha 17.194 llibres i 3.875 documents audiovisuals, adaptant-los als requisits tècnics del nou sistema.

El Servei d’autopréstec permet que els usuaris puguin gestionar-se el préstec i retorn dels documents, donant més intimitat al servei, i sense que aquests hagin de fer cues ni esperes. Aquest sistema també permet a la biblioteca aprofundir en els serveis que desenvolupa a la població: es podrà dedicar més temps a conèixer les preferències dels usuaris, reforçar tasques d’assessorament literari i de recerca d’informació i, en definitiva, oferir un servei més personalitzat a la ciutadania.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí