La Biblioteca Ilturo suma als seus serveis el préstec de llibres electrònics

Text: Ajuntament de Cabrera de Mar
450

Els usuaris de la Biblioteca Ilturo de Cabrera de Mar ja tenen a la seva disposició el servei eBiblio Catalunya destinat al préstec gratuït de llibres electrònics. En total són més de 1.900 obres de diferents temàtiques les que es posen a disposició d’aquelles persones que disposin del carnet de la biblioteca i hagin facilitat la seva adreça electrònica.  Un cop es demana un llibre digital l’usuari disposa de 21 dies per a llegir-lo.

La lectura es pot realitzar de dues maneres diferenciades. Una d’elles serà mitjançant la reproducció en temps real (streaming). En aquest cas el lector únicament necessita descarregar l’aplicació eBiblio Catalunya disponible per a Android i properament per a IOS. Aquesta podrà estar instal·lada en fins a cinc dispositius diferents. Un cop sincronitzada no es requerirà connexió a Internet.

La segona de les formes de dur a terme la lectura serà mitjançant descàrrega. Aquells que optin per aquesta modalitat hauran de disposar de l’aplicació gratuïta Adobe Digital Editions i d’un compte Adobe ID.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí