La Fàbrica gran de Cabrils, un espai de transformació

Text: Redacció
154

Amb motiu de les 31e Jornades Europees de Patrimoni, el Museu Comunitari de Cabrils (COMCA), convida a assistir el diumenge 9 d’octubre a la presentació del projecte de restitució de La Fàbrica gran de Cabrils i una exposició que només es podrà veure aquell mateix dia.

La transformació de la Fàbrica gran de Cabrils és una gran oportunitat de transformació pel nucli urbà del poble. Es troba ubicada en un punt estratègic i cèntric. La seva transformació, segons el projecte de l’arquitecte Bernat Hernández, oxigenaria el centre del poble, obrint noves connexions i espais que reforçarien el teixit econòmic i social del municipi, afavorint el seu desenvolupament sostenible.

L’exposició del projecte final de Grau, fet per l’arquitecte Bernat Hernández, sobre aquest espai patrimonial i testimoni de l’arquitectura industrial del municipi, té com a objectiu obrir-nos la mirada per descobrir la immensa riquesa que amaga aquest espai pel futur dels cabrilencs.

La presentació del projecte, a càrrec del mateix arquitecte, serà a la sala de La Concòrdia de Cabrils a les 11.30 h. I durant el matí es podrà visitar l’exposició amb plànols, fotografies i representacions 3D del projecte; així com una maqueta.

COMPARTIR