La Mostra de Cabrils arriba a la 28a edició

Text: Redacció
665

Ja és una cita ineludible en el seu àmbit que reforça la projecció de Cabrils com a municipi gastronòmic de primera línia. Una nova edició obrirà les seves portes enguany, dels dies 14 al 17 d’agost.

Un cop més, com ja és tradició, es podran fer el més agosarats i saborosos tastets de la mà de destacats professionals de la restauració.

La Mostra Gastronòmica, Comercial i d’Artesans de Cabrils és un pol d’atracció turístic, social i de promoció econòmica de referència al Baix Maresme, amb capacitat d’atreure públic que ja va molt més enllà de la frontera estrictament comarcal, tot i que sigui el públic familiar i de proximitat el seu principal puntal.

28 edicions donen testimoni del que ja és tot un clàssic de l’estiu al Maresme, un projecte que continua cap endavant, deixant enrere les ombres d’un període de crisi que no ha estat fàcil per al sector.

Precisament, si hi ha una referència clara del bon funcionament de la Mostra, és el gran nombre de tasts que any rere any se serveixen i que són un clar testimoni de la importància d’aquest esdeveniment i punt de trobada estival al Baix Maresme.

No en va, durant uns dies d’agost, Cabrils esdevé un aparador gastronòmic, comercial i artesanal en el qual pot veure’s el bo i millor d’aquesta localitat, entre moltes d’altres aportacions de nivell d’altres procedències.

Un any més, cal no perdre’s la Mostra de Cabrils i totes les interessants propostes que l’acompanyen.

COMPARTIR